Zo slaag je in één dag voor je scooter theorie-examen

Snel slagen voor je theorie-examen bromfiets? Maar heb je geen zin om dagenlang met je neus in de boeken te zitten? Dat begrijpen wij.

123scootertheorie.nl heeft een efficiënte lesmethode ontwikkeld waarmee jij binnen één dag leert en slaagt voor je bromfiets certificaat. Onder begeleiding van professionele docenten word jij binnen één ochtend klaargestoomd voor het scooter theorie-examen bij het CBR diezelfde middag. De theoriecursus is geheel examengericht waardoor jij alle relevante informatie voor het CBR-examen leert. Onze ervaren docenten leren jou met behulp van handige ezelsbruggetjes de theoriestof beter te onthouden. Zo zit alle informatie vers in je geheugen tijdens het examen. Je leert ook lastige vraagstellingen te doorzien zodat jij tijdens het examen geen faalangst krijgt. Met alle kennis en zelfvertrouwen in huis kan jij bijna niet anders dan slagen voor het scooter theorie-examen!

Inschrijven
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 3500 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 416 personen

Theoriecursus scooter!

Samen met het CBR examen in 1 dag, dat kan bij 123scootertheorie.nl! 100% examengericht!

Inschrijven

Spoedcursus bromfietstheorie + theorie-examen bromfiets in 1 dag

Slaag in één dag voor je scootertheorie-examen bij het CBR examencentrum

Ook zin om binnenkort rond te rijden op een scooter? Haal dan snel je scooter certificaat via 123scootertheorie.nl. Je hebt je bromfiets certificaat al binnen 1 dag op zak! Wij verzorgen 1-daagse spoedcursussen waarbij je dezelfde dag nog slaagt voor je bromfiets examen bij het CBR. Om veilig met een scooter of bromfiets door het verkeer te navigeren is het belangrijk dat jij alle verkeersregels- en borden goed kent. Zo kunnen de andere verkeersdeelnemers en jij elkaar goed begrijpen. Het is nogal veel theorie die je in je hoofd moeten stampen om het scooterrijbewijs te halen. Natuurlijk kun je dit op eigen houtje bestuderen, maar is het niet makkelijker om het allemaal binnen één dag te doen? Met de spoedcursus bromfiets theorie van 123scootertheorie.nl heb jij binnen één dag jouw bromfiets certificaat op zak! Dat is leren én slagen op dezelfde dag.

In de ochtend leer jij alles wat jij tijdens het scooter theorie-examen nodig hebt. In de middag neem jij het theorie-examen af bij het CBR en kun je jouw opgedane kennis direct toepassen. De theoriecursus is 100% examengericht en heeft als doel jou optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bromfiets. Ben je klaar om jouw scooterrijbewijs binnen één dag te halen? Kies dan voor de spoedcursus bromfiets theorie en meld je aan.

Inschrijven

Kies je locatie en meld je direct aan!

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij motortheorie.nl! 100% slagingskans!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 15,5 jaar voor het afleggen van je scooter theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.