Zo slaag je in één dag voor je scooter theorie-examen

Snel slagen voor je theorie-examen bromfiets? Maar heb je geen zin om dagenlang met je neus in de boeken te zitten? Dat begrijpen wij.

123scootertheorie.nl heeft een efficiënte lesmethode ontwikkeld waarmee jij binnen één dag leert en slaagt voor je bromfiets certificaat. Onder begeleiding van professionele docenten word jij binnen één ochtend klaargestoomd voor het scooter theorie-examen bij het CBR diezelfde middag. De theoriecursus is geheel examengericht waardoor jij alle relevante informatie voor het CBR-examen leert. Onze ervaren docenten leren jou met behulp van handige ezelsbruggetjes de theoriestof beter te onthouden. Zo zit alle informatie vers in je geheugen tijdens het examen. Je leert ook lastige vraagstellingen te doorzien zodat jij tijdens het examen geen faalangst krijgt. Met alle kennis en zelfvertrouwen in huis kan jij bijna niet anders dan slagen voor het scooter theorie-examen!

Inschrijven

Onbeperkt scootertheorie!

Onbeperkt scootertheorie, tot dat je slaagt, dat kan bij 123scootertheorie.nl! 100% slagingskans!

Inschrijven

Spoedcursus bromfietstheorie + theorie-examen bromfiets in 1 dag

Slaag in één dag voor je scootertheorie-examen bij het CBR examencentrum

Ook zin om binnenkort rond te rijden op een scooter? Haal dan snel je scooter certificaat via 123scootertheorie.nl. Je hebt je bromfiets certificaat al binnen 1 dag op zak! Wij verzorgen 1-daagse spoedcursussen waarbij je dezelfde dag nog slaagt voor je bromfiets examen bij het CBR. Om veilig met een scooter of bromfiets door het verkeer te navigeren is het belangrijk dat jij alle verkeersregels- en borden goed kent. Zo kunnen de andere verkeersdeelnemers en jij elkaar goed begrijpen. Het is nogal veel theorie die je in je hoofd moeten stampen om het scooterrijbewijs te halen. Natuurlijk kun je dit op eigen houtje bestuderen, maar is het niet makkelijker om het allemaal binnen één dag te doen? Met de spoedcursus bromfiets theorie van 123scootertheorie.nl heb jij binnen één dag jouw bromfiets certificaat op zak! Dat is leren én slagen op dezelfde dag.

In de ochtend leer jij alles wat jij tijdens het scooter theorie-examen nodig hebt. In de middag neem jij het theorie-examen af bij het CBR en kun je jouw opgedane kennis direct toepassen. De theoriecursus is 100% examengericht en heeft als doel jou optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bromfiets. Ben je klaar om jouw scooterrijbewijs binnen één dag te halen? Kies dan voor de spoedcursus bromfiets theorie en meld je aan.

Inschrijven

Kies je locatie en meld je direct aan!

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij motortheorie.nl! 100% slagingskans!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Je kunt de theoriecursus onbeperkt bij ons volgen. Het CBR examen moet je zelf via mijn.CBR.nl reserveren.

Hierdoor kan je zelf bepalen waar, wanneer en hoe laat je het CBR examen wilt afleggen.

Voor het reserveren van een examen heb je een DigiD nodig.

Ja, de scooter theoriecursus kan je onbeperkt volgen tot dat je slaagt!

Wij verzorgen enkel de theoriecursus. Leerlingen kunnen sneller een CBR examen reserveren via mijn.CBR.nl  waardoor ze sneller aan de beurt komen voor het examen.

De lestijden zijn per locatie verschillend:

 • Utrecht:
  • Maandag 15:30 tot 20:00
 • Rotterdam/Barendrecht:
  • Dinsdag 15:30 tot 20:00
  • Zondag 10:30 tot 15:15
 • Amsterdam/Haarlem:
  • Woensdag 15:30 tot 20:00
 • Rijswijk/Den Haag:
  • Zondag 10:30 tot 15:15

Onbeperkt Scooter theoriecursus in 1 dag

Onbeperkt theoriecursus, dat kan bij 123scootertheorie.nl! 100% slagingskans!

Inschrijven